Eris 2 Eco 5.0

De Eris 2 Eco 5.0 serie van Atacama Hifi is het instap-model hifi-rack bij Atacama. Ook onderscheid dit rek zich door extra diep te zijn. Waar de meeste rekken zo rond de 40 cm diep zijn is de Eris 2 Eco 5.0 wel 55cm diep. Het rek is opgebouwd uit stevig en natuurecht bamboe.

Evoque Eco 60/40

De Atacama Evoque Eco 60/40 serie onderscheid zich als ook een volledig bamboe rek maar met een modernere look en verbeterde audiofiele kwaliteiten. Het rek is de perfecte keus voor een slank modulair audiomeubel.

Evoque Eco 110/40

De Atacama Evoque Eco 110/40 serie onderscheid zich als ook een volledig bamboe rek maar met een modernere look en verbeterde audiofiele kwaliteiten. Het rek is de perfecte keus voor een slank modulair audiomeubel.

Storm 6

De Storm 6 serie van Atacama lijkt qua uiterlijk enig sinds op de Evoque Eco rekken. Grootste verschil is dat dit rek is opgebouwd uit eik in plaats van bamboe.

Storm 10

De Storm 10 serie van Atacama lijkt qua uiterlijk enig sinds op de Evoque Eco rekken. Grootste verschil is dat dit rek is opgebouwd uit eik in plaats van bamboe.