Garantie Voorwaarden

Algemene voorwaarden:

  • Op alle apparatuur zit een garantietermijn van 5 jaar. Binnen dit termijn kan de apparatuur bij onjuiste werking omgeruild/gerepareerd worden zonder bijkomende kosten.
  • Uitzondering op deze regel zijn buizen van versterkers. Op deze zit een garantie van 6 maanden.

Per geïmporteerd merk kunnen specifieke voorwaarden verschillen, zoals bijvoorbeeld noodzaak van registratie. Hieronder ziet u de voorwaarden per merk dat wij importeren.

Vragen? Neem contact met ons op door te klikken op: contactpagina

Manley Laboratories, Inc. GARANTIEVERKLARING van kracht vanaf 10/2008

Alle door Manley Laboratories, Inc. ontworpen en gebouwde apparatuur van het merk Manley en Langevin wordt gedekt door een beperkte garantie tegen materiaal- en fabricagefouten gedurende een periode van 90 dagen vanaf de datum dat het apparaat aan de dealer wordt verkocht aan de oorspronkelijke koper. Een verdere optionele beperkte 5 jaar overdraagbare garantie is beschikbaar na correcte eigendomsregistratie binnen 30 dagen na de eerste aankoop. Deze garantie kan niet worden overgedragen buiten de Verenigde Staten in het geval van tweedehands aankopen die worden uitgevoerd.

De juiste registratie wordt gemaakt door het invullen en terugsturen naar de fabriek van de garantiekaart die bij deze algemene garantieverklaring is gevoegd, samen met een kopie van het originele aankoopbewijs als bewijs van de oorspronkelijke aankoopdatum, of registratie kan online worden gedaan op de www. manley.com productregistratiepagina .

Deze garantie wordt verleend door de dealer waar het apparaat is gekocht, en door Manley Laboratories, Inc. Belangrijke subassemblages die niet door Manley Laboratories, Inc. zijn gebouwd, met name de SLAM! ADC / DAC / SRC digitale kaart ontworpen en gebouwd door Anagram Technologies, SA, Zwitserland, zal onder dezelfde voorwaarden worden gegarandeerd dat de leverancier de subassemblage garandeert aan Manley Laboratories, Inc. Onder de voorwaarden van de garantie worden defecte onderdelen kosteloos gerepareerd of vervangen , behalve de kosten van verbruiksartikelen zoals vacuümbuizen en lampen. Vacuümbuizen en meter- of badge-lampen hebben een garantie van zes maanden, mits de garantieregistratie is voltooid zoals hierboven beschreven.

Als een product van Manley Laboratories, Inc. niet aan de bovenstaande garantie voldoet, is de enige remedie van de koper om eerst een autorisatie voor reparatie van de Manley-serviceafdeling te krijgen en het product terug te sturen naar het Manley-servicecentrum, waar het defect kosteloos wordt gerepareerd. voor onderdelen en arbeid. Alle retourzendingen naar Manley Laboratories, Inc. of het Manley Service Center moeten in de originele verpakking zitten, vergezeld van de reparatie-autorisatie, en moeten op eigen kosten worden verzonden naar het adres dat is vermeld op de retour-autorisatie via verzekerde vracht. Originele fabrieksverpakking kan worden besteld bij Manley Laboratories, Inc. De klant wordt in rekening gebracht voor nieuwe fabrieksverpakking als de klant het product niet naar Manley verzendt in de originele fabrieksverpakking. Na reparatie, het product wordt dan teruggestuurd naar de klant via prepaid, verzekerde vracht, methode en vervoerder, uitsluitend te bepalen door Manley Laboratories, Inc. Manley Laboratories, Inc. betaalt niet voor expres- of nachtvrachtdiensten en Manley Laboratories, Inc. niet voor zendingen naar locaties buiten de Verenigde Staten. Kosten voor ongeautoriseerde service- en transportkosten worden niet vergoed onder deze garantie en alle garanties, expliciet of impliciet, vervallen wanneer het product is beschadigd door misbruik, ongeval, verwaarlozing, wijziging, manipulatie of ongeautoriseerde wijziging door iemand anders dan Manley Laboratories, Inc. Als een apparaat wordt ontvangen voor reparatie onder garantie en na volledig onderzoek en testen geen probleem wordt gevonden met het apparaat, wordt de klant een uur arbeid plus retourzendkosten in rekening gebracht,

De garantiegever aanvaardt geen aansprakelijkheid voor materiële schade of enige andere incidentele of gevolgschade die het gevolg kan zijn van het falen van dit product. Gevolgschade als gevolg van een specifiek defecte vacuümbuis valt niet onder de garantie. Alle garanties van verkoopbaarheid en geschiktheid die door de wet worden geïmpliceerd, zijn beperkt tot de duur van de uitdrukkelijke garantie. Alle garanties zijn alleen van toepassing op producten van Manley Laboratories, Inc. die zijn gekocht en gebruikt in de Verenigde Staten. Alle garanties zijn alleen van toepassing op producten van Manley Laboratories, Inc. die oorspronkelijk zijn gekocht bij een geautoriseerde Manley- of Langevin-dealer. Manley-producten die niet via een geautoriseerd en legitiem verkoopkanaal zijn gekocht, worden als “grijze markt” beschouwd. Garanties voor Manley-producten die buiten de VS zijn gekocht, worden gedekt door de Manley-importeur voor dat specifieke land of die specifieke regio. Oorspronkelijk verkocht product op de Amerikaanse markt en bijgevolg doorverkocht in het buitenland, vervalt de garantie. Amerikaanse Manley-dealers zijn uitdrukkelijk verboden Manley-producten te exporteren. “Grey Market” -aankopen worden niet gedekt door enige garantie. In het geval dat een Manley-product van buiten de VS naar de fabriek moet worden geretourneerd, dient de klant zich te houden aan specifieke verzend-, douane- en commerciële factureringsinstructies gegeven met de Return Authorization, aangezien Manley Laboratories, Inc. niet verantwoordelijk is voor transportkosten of douanekosten in verband met eventuele invoer- of wederuitvoerrechten. Oorspronkelijk verkocht product op de Amerikaanse markt en bijgevolg doorverkocht in het buitenland, vervalt de garantie. Amerikaanse Manley-dealers zijn uitdrukkelijk verboden Manley-producten te exporteren. “Grey Market” -aankopen worden niet gedekt door enige garantie. In het geval dat een Manley-product van buiten de VS naar de fabriek moet worden geretourneerd, dient de klant zich te houden aan specifieke verzend-, douane- en commerciële factureringsinstructies gegeven met de Return Authorization, aangezien Manley Laboratories, Inc. niet verantwoordelijk is voor transportkosten of douanekosten in verband met eventuele invoer- of wederuitvoerrechten. Oorspronkelijk verkocht product op de Amerikaanse markt en bijgevolg doorverkocht in het buitenland, vervalt de garantie. Amerikaanse Manley-dealers zijn uitdrukkelijk verboden Manley-producten te exporteren. “Grey Market” -aankopen worden niet gedekt door enige garantie. In het geval dat een Manley-product van buiten de VS naar de fabriek moet worden geretourneerd, dient de klant zich te houden aan specifieke verzend-, douane- en commerciële factureringsinstructies gegeven met de Return Authorization, aangezien Manley Laboratories, Inc. niet verantwoordelijk is voor transportkosten of douanekosten in verband met eventuele invoer- of wederuitvoerrechten.

Sommige staten staan ​​geen beperkingen toe voor de duur van een impliciete garantie, dus de bovenstaande beperkingen zijn mogelijk niet op u van toepassing. Sommige staten staan ​​de uitsluiting of beperking van incidentele of gevolgschade niet toe, dus de bovenstaande uitsluiting is mogelijk niet op u van toepassing. Deze garantie geeft u specifieke wettelijke rechten en u heeft mogelijk ook andere rechten die van staat tot staat verschillen.